Over Esbee Sieraden

Al op jonge leeftijd haalde ik veel plezier uit het maken van sieraden. Ik droomde er altijd al van om hier ooit een bedrijf van te maken en een échte webshop te openen. Toen ik in 2021 begon met het hobbymatig maken en verkopen van handgemaakte oorbellen van polymeer klei, werd mij al snel duidelijk dat sieraden ontwerpen en maken mijn grote passie is. Na de geboorte van mijn zoon Tijn (juli '23) besloot ik de grote stap te nemen en zodoende heb ik mij onlangs ingeschreven als ondernemer om mijn langgekoesterde droom werkelijkheid te laten worden. En zo is mijn webshop "geboren".

Waar ik in de afgelopen twee jaar voornamelijk alleen oorbellen maakte van klei, wil ik nu een breder concept neer zetten. Naast oorbellen, maak ik nu ook armbandjes en kettingen van kralen die leuk te combineren zijn met elkaar.

De handgemaakte sieraden worden stuk voor stuk met veel liefde en aandacht ontworpen en gemaakt. Naast handgemaakte items, bied ik ook een selectie van stainless steel sieraden aan die perfect passen bij de stijl waar Esbee Sieraden voor staat. 

Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een vriendin of gewoon jezelf wilt verwennen met iets moois, in mijn webshop vind je een verrassende collectie sieraden die ik met zorg heb samengesteld. Geef jouw look de finishing touch met Esbee Sieraden!

Veel shopplezier!

Liefs,

Steffie

p.s. ik vind het leuk als je jouw Esbee Sieraden look deelt op Insta en @esbeesieradennl tagt ter inspiratie voor anderen! :)