Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Ik streef ernaar om je bestelling binnen 2-5 werkdagen te verzenden.

Bied je internationale verzendingen aan?

Op dit moment is de shop ingericht om te verzenden binnen Nederland en naar België. Woon je niet in Nederland of België, maar wil je wel een bestelling plaatsen? Neem dan contact op voor meer informatie over de verzendopties naar jouw land. 

Kan ik mijn sieraden retourneren als ik niet tevreden ben?

Oorbellen zijn vanwege hygiënische aspecten niet te retourneren. Ben je om wat voor reden dan ook, toch ontevreden over jouw bestelde oorbellen? Neem dan contact met mij op. De andere sieraden kunnen wel geretourneerd worden. Zendingen dienen binnen 14 dagen geretourneerd te worden na ontvangst van je bestelling. Zorg ervoor dat het artikel in originele staat (ongedragen) is en neem contact op voor instructies. 

Zijn de sieraden nikkelvrij?

Ja, alle Esbee Sieraden zijn nikkelvrij en hypoallergeen. 

Wat zijn de voordelen van handgemaakte sieraden?

De handgemaakte sieraden worden met veel liefde en vakmanschap ontworpen en gemaakt, waardoor elk stuk uniek is. Ik maak hierbij gebruik van hoogwaardige materialen die zorgen voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast biedt handwerk de mogelijkheid om gepersonaliseerde ontwerpen te creëren die perfect passen bij jouw stijl en smaak. Heb je een speciaal verzoekje? Laat het weten!

Zijn de sieraden ook verkrijgbaar in zilverkleur?

Ja, de meeste sieraden zijn op bestelling te maken of te verkrijgen in zilverkleur in plaats van goud. Stuur een berichtje als je hier interesse in hebt.

Waarom zou ik kiezen voor sieraden van stainless steel?

Sieraden van stainless steel (oftewel: roestvrijstaal) zijn erg populair vanwege hun duurzaamheid en hypoallergene eigenschappen. Roestvrij staal is bestand tegen aantasting door water, zweet en andere invloeden, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. Bovendien veroorzaakt het zelden allergische reacties, wat ze geschikt maakt voor mensen met gevoelige huid.

Hoe kan ik mijn sieraden het beste onderhouden?

Om je handgemaakte of stainless steel sieraden in optimale staat te houden, adviseer ik contact te vermijden met agressieve chemicaliën zoals parfum of haarlak, omdat deze de afwerking kunnen beschadigen. Berg je sieraden op in een juwelendoosje om krassen te voorkomen wanneer je ze niet draagt.

Ondanks dat ik zoveel mogelijk gebruik maak van duurzame materialen voor de handgemaakte sieraden, bestaat er kans op slijtage, verandering of vervaging van de kleur. 

Voor de kralen sieraden, gebruik ik hoogwaardige kwaliteit japanse Miyuki glaskralen. De kraaltjes zijn vrijwel allemaal gelijk van vorm en de kleur zit al in de kraal gemend. Echter zijn bepaalde kralen voorzien van een plating, coating of finish voor een bepaalde uitstraling. Deze zijn gevoeliger voor slijtage, zonlicht, wrijving of huidzuren. Hierdoor zou verkleuring of vervaging kunnen ontstaan. 

Kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Natuurlijk! Je kunt mij bereiken via het contactformulier op de website. Of stuur een bericht via Whatsapp op telefoonnummer +31623588069. Meestal reageer ik al binnen enkele uren.